MENU
Rodruza Daas Infra B.V.

sierbestrating


Niets is aangenamer dan op een mooie voorjaars- of zomerdag rustig te genieten van en in je eigen tuin. Even wegdromen van alle dagelijkse beslommeringen in een fraai aangelegde tuin, waar een oprit of een terras sfeervol geïntegreerd is met een mooi gazon en prachtige beplanting. Straatbakstenen worden steeds meer een onderdeel van de tuin als een natuurlijke invulling van de verharding, ze worden immers gemaakt van klei.


Voor een optimaal tuinplezier bieden wij u een volledig programma straatbaksteen. Door het formaat van de straatbakstenen blijft u flexibel in de inrichting van de verharding. Naast strakke rechte lijnen, kunt u wanneer het ontwerp er om vraagt rondere vormen toepassen (buitenruimte in uw eigen stijl). De straatbakstenen zijn te gebruiken voor diverse toepassingen zoals opritten, tuinpaden en terrassen. Met gebakken stenen kunt U een oneindige hoeveelheid legverbanden realiseren. Van keper-,visgraat- tot blokverband en uiteraard cirkelpatronen die in combinatie met het ontwerp een bijdrage leveren aan een prettige verblijfomgeving.

 

Straatbakstenen zijn kleurecht en worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Welke door diverse samenstellingen in combinatie met de verschillende stooktechnieken zorgen voor natuurlijke kleuren. Door gebruik te maken van superieure klei bevat hij geen schadelijke elementen voor het milieu. Het natuurlijke afslijtingproces zorgt dat straatbakstenen verouderen hierdoor worden ze na verloop van tijd steeds warmer en mooier van kleur. Dit in combinatie met de hoge kwaliteit, lage wateropname en exclusieve uitstraling zorgen voor een blijvende en duurzame inrichting van de tuin. De levensduur van deze klinkers is nagenoeg onbeperkt. Door hun grote weerstand tegen slijtage en kleurvastheid kunnen ze zelfs meer dan eens gebruikt worden. Voor degene die het milieu een warm hart toedragen is deze klinker een uitkomst ( cradle to cradle).

 

Verouderde look (classic)

 

Door een mechanisch verouderingsproces, het trommelen van de nieuwe stenen, ontstaat een nostalgische steen met een rustiek uiterlijk. De steen wordt letterlijk beschadigd. De strakke kanten maken plaats voor gekraste en afgebrokkelde randen en hoeken. Ook het oppervlak raakt bij deze bewerking gekrast. Zo kunt U met dit product net zo makkelijk een gezellig terrasje, een pad of een stevige oprit samenstellen.